Három gól, három pont – újabb idegenbeli győzelem

Hírek

Written by:

Dr. Selei András sportigazgatói összefoglalója: Az időjárás nem volt túl kegyes a csapatokhoz, noha a havat és jeget sikerült elkerülni, de az orkán erejű szél, és csípős hideg, no meg persze a négyórás út eredménye meglátszott csapatunk teljesítményén. Ennek ellenére mégis dicséret illeti a srácokat, hiszen könnyedén érvényesítették a papírformát, és sima háromgólos győzelmet arattak.

Az első félidőben sok hibával játszottunk, ismerkedtünk a körülményekkel, míg ellenfelünk próbálta kihozni magából a maximumot, és igyekezett eltüntetni a csapatok közötti láthatóan nagy különbséget. A lelkes játékon túl a Cigánd kaput eltaláló lövést, vagy igazán veszélyes támadást nem tudott bemutatni. Mi többször kerültünk ígéretes mezőnypozícióba, de sok volt a pontatlanság, így a vezetést csak a félidő utolsó perceiben sikerült megszerezni, a remek formában játszó Balogh Milán góljával. (0-1)

A második félidőben még inkább kijött a két csapat közötti különbség. A Cigánd semmi veszélyt nem jelentett kapunkra, noha becsülettel tették a dolgukat, mi pedig újabb két gólt szerezve könnyed győzelmet arattunk. A 60. percben Berki nagyszerű labdáját váltotta gólra Balogh Milán (0-2 videón alul), majd a 75. percben Ficsor hozta kihagyhatatlan helyzetbe Tóth Barnát. (0-3)

Összegzés: Zsinórban 6.!! győzelmünket arattuk, és robogunk a bajnoki cím felé. Előnyünk jelenleg 13 pont. Gratulálok a csapatnak és a stábnak, hiszen a magabiztosság jól láthatóan árad a csapatból, amit mi sem bizonyít jobban, hogy dacolva a körülményekkel, visszafogottabb teljesítményünk mellett sem volt esélye a Cigándnak!

Jók: Balogh Milán hetek óta a mezőny legjobbja, és immáron első a góllövő listán! Balogh mellett Sági Milán teljesítménye emelkedett ki a mezőnyből.

Jövő héten kivételes időpontban vasárnap fogadjuk a Putnok csapatát, jó mérkőzésre van kilátás, várjuk a szurkolókat 14:00-ra a Balassi Bálint utcába. ⚽💙⚽ Hajrá Monor!!!

Monor: Bozsó – Barthel, Ficsor, Karacs (Villányi), Berki, Pintér (Balanescu), Májer, Tóth B. (Tóth II Á.), Sági, Tóth I Á., Balogh M. Edző: Horváth Dávid.

G.: Balogh Milán (2), Barna Tóth

Horváth Dávid vezetőedzői értékelése: – A nehezítő körülményekhez képest, amit a hosszú út és az orkán erejű szél jelentett, magabiztos győzelmet arattunk. Még a félidő előtt meg tudtuk szerezni a vezetést, ami egy kedvező alapot adott a második játékrészre, játékunk is jobb lett és megérdemelten hoztuk el a három pontot. A tavaszi szezonunk legnehezebb időszaka következik, három kemény ellenféllel szemben, a számolgatás ideje még nem érkezett el.

Forrás: monorse.hu

Fotók: Szabó Kriszti

Comments are closed.