Elkezdődött a szabadtéri tenisz szezon Monoron is

Hírek

Written by:

A teniszt kedvelő felnőttek, és most tanuló gyerekek is örömmel köszöntötték a tavaszt, hiszen újra szabadtéren hódolhatnak kedvenc sportjuknak, vagy kezdhetik el az ismerkedést a tenisszel. Akár most készül a gyerkőc először ütőt fogni a kezébe ,akár már évek óta teniszezik, bármikor csatlakozhat a Play Tenisz Suli csapatához
Mini tenisz csoportjaikban óvodások és kisiskolások ismerkedhetnek meg játékos formában az ütővel,labdával, pályával, 5-10 éves korig. Az oktatást a nemzetközi play and stay módszerrel végzik, melynek lényege, hogy a tanulók testméretükhöz igazított eszközökkel (kisebb pálya, kisebb ütő, puhább labda) dolgoznak, ezáltal gyorsabban és jobb technikával fejlődnek, több sikerélményük és nagyobb önbizalmuk lesz.
Edzéseik titka a szakképzett RPT National Professional képesítéssel rendelkező edzőink sokéves tapasztalata, a kiscsoportos foglalkozások és a tudásszinthez hangolt feladatok.
Aki érdeklődik az edzések iránt, a 06-30-251-1370-es telefonszámon, vagy a playteniszsuli@gmail.com e-mail címen érdeklődhet további részletekről!
(x) – szponzorált tartalom

Comments are closed.