Férfi NBII-es csapatunk is beveszi a sportcsarnokot

Hírek

Written by:

Szerdán, március 21-én este játssza első mérkőzését a Városi Sportcsarnokban kék-fehér egyesületünk legmagasabb szinten szereplő felnőtt csapata. Kedvcsináló következik!

A fiúk március elején néhány óra híján már majdnem bemutatkoztak az új létesítményben, akkor azonban – több száz monori bánatára – az ellenfél az utolsó pillanatban lemondta a mérkőzést. Ezúttal is hasonló lelkesedéssel várjuk a szurkolókat a 19:15-kor kezdődő meccsre! Aktuális ellenfelünk, a Bikák KK U23-as csapat a táblázat alsó felében szerénykedik, vendégként mindössze két győzelmet tudnak felmutatni a szezonban.

A monori kosaras legények jelenleg a hetedik helyen állnak a tabellán. A dobogós élmezőny után szorosan együtt áll 5-6 csapat, itt nüanszokon fog múlni a helyezések sorsa a szezon végén. A szakosztály vezetője, Mészáros Győző így értékelte eddigi teljesítményüket: – A csapat idei szereplése az elvárásoknak megfelelő, hazai mérlegünk a bajnokság legjobb csapataihoz mérhető. Szakosztályunk életében komoly előrelépés a most elkészült létesítmény, szurkolókat vonzó körülmények között játszhatunk itt.

Ezt maximálisan meg tudjuk erősíteni, mi is imádjuk az új helyszínt! Várjuk az érdeklődőket; legyen monori szurkolóktól hangos a csarnok! A linkre, vagy honlapunk naptárára kattintva tudtok csatlakozni a facebook eseményhez, ahol a szervezők minden információt megosztanak a látogatókkal: FACEBOOK 

Várunk mindenkit, HAJRÁ MONOR! #hajramonor #welovemonor

Comments are closed.