Folytatódik a veretlen sorozat

Hírek

Written by:

Vasárnapi ellenfelünk, a Putnok nehéz falatnak bizonyult; fordulatos meccsen az utolsó másodpercekben szereztük meg az 1 pontot érő gólt az NBIII Keleti csoportjában. Nehéz ellenfél a Putnok, ezt tavaly óta tudjuk, hiszen egy évvel ezelőtt győzelemmel távoztak tőlünk, idén ősszel pedig gól nélküli döntetlent játszottunk egymással.

Nem kezdődött jól a mostani összecsapás sem; a vendégek egy védelmi hibánkat kihasználva már a 8. percben vezetést szereztek. Ezután összekaptuk magunkat, beindult a támadójátékunk, de sorra maradtak ki a monori helyzetek. A 39. percben sikerült egyenlíteni, Tóth Ádám Sándor egalizált Balogh beadásából.

A második félidőbe elején hiába szerettük volna jól folytatni a meccset, a Putnok okosan olvasta és hatástalanította játékunkat, sőt ismét vezetést szerzett. A szurkolók egyértelmű győzelmi elvárására, vagy a sokat emlegetett bajnoki cím terhére a  kék-fehér csapat görcsössé vált, mezőnyben küzdöttünk, de az előrepasszok rendre pontatlanok voltak.

Vezetőedzőnk Horváth Dávid sorra küldte be a támadó cseréket, a 90. percben már Bozsó kapus is az ellenfél büntetőterületén belül várt egy monori szögletet. Az utolsó pillanatban, a három perces hosszabbítás utolsó másodperceiben érett góllá fölényünk! Tóth Ádám Sándor nagyszerűen húzott befelé, beadását Karacs Dániel bólintotta a kapuba! Ezzel zárult a mérkőzés, a néha türelmetlen, de  kitartó hazai közönség diadalittasan üdvözölte a továbbra is veretlen csapatot!

VIDEÓ:

Folytatás szombaton, az otthon mindig veszélyes Nyírbátor FC otthonában! Reméljük a jó folytatást, HAJRÁ MONOR! #hajramonor

Fotók: Szabó Kriszti

Comments are closed.