Izgalmas hajrá vár az NBII-es kosarasokra

Hírek

Written by:

Az NBII-ben szereplő Monori SE kosárcsapata a hátralévő meccseitől függően, akár a tabella negyedik helyén is végezhet, ami az elmúlt évtized legjobb eredménye lehet! Tavasszal jó formát fut a csapat, egy hétmeccses győzelmi szériát is épített. Ezt csak a sokáig listavezető NBI/B-s Honvéd U21 tudta megtörni, egy sokáig emlékezetes forró hangulatú mérkőzésen. Formájuk így is az egyik legjobb a bajnokságban.

Idegenben nehéz ellenfelek várnak a kék-fehér csapatra (a bajnokság 1. és 3. helyezettje), de hátralévő itthoni meccseinket bizony megnyerhetjük! Május 9-én a helyezések szempontjából is kiemelten fontos mérkőzés következik: a velünk egyforma mutatóval álló Dunaharaszti MTK csapatát fogadjuk. A harasztiakat erősíti az egykori 15-szörös válogatott, négyszeres magyar bajnok, ötszörös kupagyőztes Trepák Zoltán! Van továbbá egy elmaradt hazai mérkőzés, a tabella utolsó helyén álló Ziccer KS ellen.

Itthon nyújtott teljesítményünk meggyőző (10 győzelem – 3 vereség), így van esélyünk további hazai diadalokkal zárni a szezont. Fontos is lenne, hiszen öt csapat, a tabella 4-8. helyezettje nagyon hasonló mutatókkal áll, így egy-egy győzelemnek is nagy szerepe lehet az elszámolásnál!

HAJRÁ MONOR!

Comments are closed.