Jó szériában a férfi kosarasok

Hírek

Written by:

Ötmeccses győzelmi sorozatban van az NBII csapatunk, amivel az egyik legjobb formában lévő gárda a harmadosztályú bajnokságban. Hazai pályán abszolút az élmezőnyhöz tartozunk (9gy-2v), idegenbeli mérlegünk pedig most fordulhat újra pozitív mutatóba (5gy-6v). A mi csoportunkban a két listavezető büszkélkedhet hasonló győztes sorozattal, az Újpest-MT kilenc, a listavezető Budapest Honvéd U23 szintén öt győzelemnél tart zsinórban.

Jó sorsolásunknak köszönhetően, március elején idegenben kezdődött a győztes meccsek sora, a Ferencváros, majd a BLF KK otthonából is két ponttal távoztunk. Három hazai mérkőzés következett, melyekkel kiemelten foglalkoztunk mi is. Nem véletlen, hiszen ezeken a meccseken kezdtük el a monori szurkolókkal együtt megalapozni az NBII legjobb szurkolótáborának hírét! A három találkozót közel 900-an látták a helyszínen!

Elsőként a Bikák KK U23 link_érkezett vendégségbe_link http://www.hajramonor.hu/sikeres-kosaras-kezdes-az-uj-otthonunkban/, majd három nap alatt, a link_ MAFC BME és a BKGDSE Szigetszentmiklós_link http://www.hajramonor.hu/hazai-palyan-duplazik-a-heten-a-ferfi-kosarcsapat/ is vereséggel távozott tőlünk.

Most két nyerhető idegenbeli csata következik, mielőtt április 18-án érkezik a bajnokesélyes, listavezető Honvéd. Ötödikén, csütörtökön a Budaörsi DSE ellen lépünk pályára. A vendéglátók nem állnak jól, tucatnyi hazai meccsükből kettőt tudtak csak nyerni (2gy-9v). Kimondhatjuk, nekünk van vesztenivalónk; ezért sem vehetjük félvállról a csatát. Főleg, hogy ősszel hazai pályán is végig meccsben voltak ellenünk – nyolc pontos monori győzelem lett a vége.

Jövő héten szerdán a Gödi SE otthonában játszunk. A tabella 10. helyezettje pontosan ugyanolyan hazai mérleggel vár bennünket, mint a budaörsiek. A januári, hazai 20 pontos győzelem és a vendéglátók zsinórban beszedett 4 veresége itt sem altathatja el éberségünket, mert a gödiek szoros meccset játszottak legutóbb a Honvéddal is.

Izgalmas időszak ez, nagyon várjuk a jó folytatást, HAJRÁ MONOR!!!
#hajramonor #welovemonor #blueandwhite

Comments are closed.