Korai bajnokavatás

Hírek

Written by:

A Monori SE kék-fehér csapata a bajnokság vége előtt öt fordulóval hódította el a bajnoki címet, így az NBIII Keleti csoportját megnyerve kiharcolta a jogot a jövő évi NBII-es szereplésre!

A második helyezett ESMTK botlását kihasználva, a DVTK II elleni győzelemmel hazai pályán ünnepelhette a csapat a sikert. Mivel továbbra is veretlenek vagyunk a bajnokságban, akár ennek megőrzése, akár a fiatalok csapatba építése is célja lehet a vezetésnek a hátralévő meccsnapokon.

A klub sportigazgatója, dr. Selei András az egyesület tragikus hirtelenséggel elhunyt elnökének ajánlotta a bajnoki győzelmet: csapatunk a bajnoki címét Gábor Attila emlékének ajánlja, aki éveken át szívvel-lélekkel dolgozott ezért a sikerért. Végre sikerült, megcsináltuk, köszönünk mindent Attila, nagyon büszke lehetsz a fiúkra – olvasható a monorse.hu oldalon.
– A csapat sikerre alakult, és az ország 32 legjobb labdarúgó csapata közé repítette Monort! Óriási gratuláció mindenkinek, aki az elmúlt években tett a sikerért. A szisztematikus, megtervezett és befektetett sok munka két év alatt megtérült, teljesen megérdemelten zúgott a bajnokcsapat-bajnokcsapat, hat fordulóval a szezon vége előtt. – zárta értékelését a klubvezető.

A jövő évre vonatkozó kérdések sora ezzel a sikerrel tovább gyarapodott – hetek óta téma a városban, hogy hol játszik a csapat jövőre. A jelek – és az MTK család múlt heti facebook bejegyzése szerint – nem Monoron. Kész tényként írják, hogy csapatunk a hazai mérkőzéseit a III. kerületi TVE pályán fogja lejátszani. Az említett posztban arról is írnak, hogy a NBI-be már biztosan feljutó MTK és az NBII-be felkerülő Monor együttműködési szerződést köt jövőre. Ennek lényege,hogy 6-8 játékost adnának kölcsön az NBIII Keleti csoportját fölényesen nyerő csapatunknak.

Gratulálunk a csapat és a stáb minden tagjának, várjuk a további fejleményeket!

HAJRÁ MONOR!

Comments are closed.