Közel egy éve tart a monori veretlenség az NBIII-ban

Hírek

Written by:

A Monori SE labdarúgócsapata vezeti a bajnokságot; közel egy éve nem kapott ki bajnoki mérkőzésen, és hétvégén hazai pályán készül a sorozat 25. veretlen meccsére.

Utoljára a tavalyi szezon vége előtt, 2017. május elején hagyta el vesztes félként a pályát kék-fehér csapatunk. Azóta nem talált legyőzőre, legutóbb éppen a Füzesgyarmat SK ellen győztünk hazai pályán! – Nagyon nehéz 6 meccses szériát zártunk sikeresen: 5 győzelem és 1 döntetlen az eredmény. Hihetetlen sorozat: 20 meccs 52 pont, 0 vereség! – értékelt dr. Selei András sportigazgató az egyesület honlapján.

A jó szériának köszönhetően, jelenleg 9 pontos előnnyel vezetjük a táblázatot az ESMTK előtt, akikkel még idegenben játszunk a bajnokság vége előtt három fordulóval! Ha addig tartja a csapat a jó formáját, akkor ez a meccs lesz a bajnoki döntő!

Addig azonban van még  teendő, hétvégén a táblázat negyedik helyezett csapata, az MTK II érkezik vendégjátékra. A meccset kivételesen vasárnap, 16 órai kezdettel játsszák, mi biztosan ott leszünk, HAJRÁ MONOR!

#hajramonor #welovemonor #blueandwhite

Comments are closed.