Nyírbátorban is monori győzelem! Nyírbátor FC – Monori SE 0-2

Hírek

Written by:

dr. Selei András Sportigazgatói összefoglalója:
Nagyon fontos, remek idegenbeli győzelem! A Keleti csoport egyik legerősebb csapata otthonában arattunk taktikus, sima győzelmet. Érezhető volt, hogy a Nyírbátor csapatát jó játékosok alkotják, ennek ellenére Bozsónak nem volt igazi védeni valója, így kétgólos, „sima” győzelmet értünk el.

Az első félidő első perceiben frissen, jól mozogtunk, úgy tűnhetett, mintha a hazai csapat utazott volna közel 4 órát. Sorra vezettük a lendületes támadásokat, a hazaiak a félpályán is alig léptek át. Az eredmény: Berki tanári labdáját Tóth Barna bombázta talán még szebb mozdulattal a hosszúba. (0-1) Az első félidő vezető gólunkat követően lecsorgott, uraltuk a meccset.

A második félidőben a Nyírbátor kezdett jobban, nem csoda hiszen hátrányban voltak. Mi taktikusan, biztonságos játékra rendezkedtünk be, masszívan egységes csapatként védekeztünk, sőt egy szöglet után Balanescu talpába rúgtak óriásit, és a megítélt büntetőt Villányi tanárian értékesítette. (0-2) A Nyírbátor a kétgólos monori előny ellenére sem tudott nagyobb sebességfokozatra kapcsolni, nem engedtük…. Még Pintér rúgott kapufát a végén, de maradt a magabiztos 0-2.!

Összegzés: magabiztos, jó teljesítményt nyújtottunk, az látszott hogy egyénileg jó csapat az ellenfél, nem hiába voltak 5. helyen a tabellán, de csapatként nem tudtak fölénk nőni. A bajnokság megnyeréséhez fontos feladatot pipáltunk ki, jár a gratuláció mindenkinek!

Jók: Tóth Ádám sokat dolgozott, Tóth Barna pedig pazar gólt szerzett. A mezőnyben a négy védőnk jól melózott, a középpályán Ficsor Richárd kiemelkedett.

Következő fordulóban a masszív Füzesgyarmat érkezik Monorra szombaton 16 órakor! Hajrá Monor! ⚽💙⚽

NB III: Keleti csoport, 21. forduló

Nyírbátori FC–Monori SE 0–2 (0–1)
Nyírbátor, 200 néző, v.: Veizer.

Monor: Bozsó – Balanescu, Barthel, Ficsor, Villányi, Berki (Mundi, 69.), Pintér D., Májer, Tóth B. (Bonifert, 80.), Tóth Á. S., Balogh M. (Urbán G., 92.). Edző: Horváth Dávid.

Gól: Tóth B. (16.), Villányi (11-esből, 73.)

Horváth Dávid vezetőedzői összefoglalója: – Nyírbátorban nagyon nehéz nyerni, de a játékosok nagy alázattal tették a dolgukat, fegyelem és a magas fokú koncentráció jellemezte a csapatot. A vezetésünkig dominálni tudtunk, utána előnyünk tudatában kontroll alatt tartottuk az összecsapást. Értékes három ponttal gazdagodtunk, győzelmünk megérdemelt volt.

Forrás: monorse.hu
Fotók: Szabó Kriszti

Comments are closed.