Születésnapját ünnepelte Pali bácsi, minden fiatal monori focista mentora

Hírek

Written by:

Tegnap ünnepelte születésnapját a monori labdarúgás egyik legmeghatározóbb alakja Sándor Pál, minden sportpályán megforduló gyermek és felnőtt Pali bácsija. A focisták mellett minden sportszerető tanulhat tőle: klubhűséget, alázatot és a sport szeretetét.

Talán nincs is olyan, most felnőttkorú, Monoron megfordult labdarúgó, aki ne vele kezdte volna a zöld gyepen a focival való ismerkedést. Nem csoda, hiszen több mint 25 éve szerves része az utánpótlásképzésnek, jelenleg az U7-es és U9-es csapatok edzőjeként. Aktívan részt vesz városi, óvodai és iskolai programokban, keresi a tehetséges, focizni vágyó fiatalokat. Szabadidejében technikai eszközöket készít, hogy minél játékosabb módon oktathassa a focipalántákat; csapatformáló szülői és gyerek programokat szervez. Az indulásától kezdve részt vesz az MLSZ Bozsik programban, munkáját példaként emlegetik a fiatal edzők körében.

Tehetséges és kitartó nevelőmunkáját több díjjal és elismeréssel is megköszönték az utóbbi időben. A Magyar Labdarúgó Szövetségtől 2015-ben Pest Megyei életmű díjat vehetett át; 2016-ban az MLSZ Intézményi  programban, 2017-ben pedig a Bozsik egyesületi programban végzett kimagasló munkájáért kapott kitüntetést. Monor Város Önkormányzata Monorért Emlékplakett és Oklevél kitüntetésben részesítette a település érdekében végzett kiemelkedő közhasznú közösségépítő tevékenység elismeréseként.

Kitartása, alázata és a gyerekek iránti szeretete egyedülálló, melyet mi is ezúton köszönünk neki! További jó egészséget és sok, gyerekekkel eltöltött évet kívánunk még Pali bácsinak! Mert „Monor a MI csapatunk, mindig győzni akarunk…”

Comments are closed.