Utolsó hazai alapszakasz meccsükre készülnek a női felnőtt kosarasok

Hírek

Written by:

Csütörtökön este a Pest Megyei Női Bajnokságban hazai pályán játszik fontos rangadót a felnőtt csapat. Utolsó hazai pályára érkező ellenfelünk épp a dobogó alsó fokán, mögöttünk álló OSE Oroszlányok lesz – igazi rangadó vár a kilátogató szurkolókra.

A két gárda rendszeresen a bajnokság dobogóján végez, így egy-egy ilyen alapszakaszbeli párharc fontos állomás a szezonban. Tavalyelőtt épp bajnoki döntőt vívott a két csapat egymás ellen – monori sikerrel. A sorsolás szeszélye, hogy az utolsó négy fordulót idegenben játssza majd a Monori SE csapata, köztük a mostani mérkőzés visszavágója, egy nehéz oroszlányi túra is vár a lányokra.

A bajnokság érdekessége, hogy két monori csapat is szerepel, épp ők foglalják el a tabella első-második helyét. A Pest Megyei Kosárlabda Szövetség évről-évre meghirdeti a junior bajnokságot, ahová azonban mindig kevés csapat jelentkezik – így a felnőtt és a junior korosztály összevonva játssza le a bajnoki évadot. A két monori csapat felváltva nyerte meg az elmúlt két év bajnokságát, így egyértelműen a kék-fehér csapatok uralják a terepet.

Várjuk az érdeklődőket a csütörtökön 19:15-kor kezdődő mérkőzésre a Városi Sportcsarnokba! A linkre, vagy honlapunk naptárára kattintva tudtok csatlakozni a facebook eseményhez, ahol a szervezők minden információt megosztanak a látogatókkal: FACEBOOK

Comments are closed.