Városi kitüntetést kapott Pali bácsi az ifjú focisták edzője

Hírek

Written by:

Sándor Pált – mindenki által ismert Pali bácsit – Monorért Emlékplakettel tüntette ki Monor Város Önkormányzata a település érdekében végzett kiemelkedő közhasznú közösségépítő tevékenység elismeréseként.

Pali bácsi „D” licences labdarúgóedző, több mint 25 éve tanítja és szeretteti meg a labdarúgást Monoron az U7-es és U9-es csapatok edzőjeként. A negyed évszázad alatt Monoron az összes gyermek aki ovis vagy kisiskolás korban kezdett el focizni az mind az ő keze alatt nevelkedett. Aktívan részt vesz városi, óvodai és iskolai programokban, keresi tehetséges, focizni vágyó fiatalokat. Szabadidejében technikai eszközöket készít, hogy minél játékosabb módon oktathassa a focipalántákat; csapatformáló szülői és gyerek programokat szervez.

Az elindulástól kezdve részt vesz az MLSZ Bozsik programban, munkáját példaként emlegetik a fiatal edzők körében. A Magyar Labdarúgó Szövetségtől 2015-ben Pest Megyei életmű díjat kapott; 2016-ban az MLSZ Intézményi programban; 2017-ben pedig a Bozsik egyesületi programban végzett kimagasló munkájáért kapott kitüntetést. Kitartása, alázata és a gyerekek iránti szeretete egyedülálló.

Az ünnepi képviselő-testületi ülésen Monor díszpolgára lett Balogh Gyula festőművész, valamint emlékplakett elismerést kapott Patkós József nyugdíjas igazgató is.

Gratulálunk, további jó munkát kívánunk, HAJRÁ MONOR!

Comments are closed.